Frisør nær Trøjborg i Århus

Salonklippen Århus

I Salon Klippen finder du en veluddannet og engageret frisør nær Trøjborg i Århus – det er mig. Mit navn er Ann-Kristine, og jeg har Salon Klippen. Her er du som kunde i centrum, og det vigtigste for mig er, at du føler dig set og hørt, og at vi får snakket sammen om de ønsker, du måtte have.

Min salon ligger i Midtbyen, så du kan altid komme til mig, hvis du leder efter en frisør nær Trøjborg i Århus.

Bliv klippet af en dygtig frisør nær Trøjborg i Århus

Jeg er uddannet frisør og har været i frisørbranchen siden 2009. Siden dengang har jeg flere gange været på kurser både herhjemme, men også i udlandet. Jeg nyder at finde inspiration ude, så jeg kan komme hjem og være med til at inspirere dig.

Så uanset om du drømmer om et helt nyt look, eller behøver du hjælp til at holde lokkerne ved lige, så kan jeg være der for dig. Jeg foretager klipninger på både damer og herrer, såvel som på børn, lige som jeg kan stå for farvning af hele håret eller blot lave striber/reflekser i det. Vi kan lave dit hår, som du ønsker det, men jeg håber, du vil lytte til mine forslag også.
du ønsker det, men jeg håber, du vil lytte til mine forslag også.

Find en oversigt med mine priser – jeg er en billig frisør nær Trøjborg i Århus.

Kig forbi Salon Klippen

Har du lyst til at møde mig? Du er altid velkommen til at komme ned i min salon, så kan vi snakke sammen, og du kan stille mig dine spørgsmål, hvis du har nogen. Du kan også fange mig over telefonen ved at ringe + 45 86 12 93 19 – og hvis du ønsker at bestille en tid i min salon, kan du besøge min tidsbestilling her på hjemmesiden. Salon Klippen ligger på Marstrandsgade 17, og jeg kan blive din lokale frisør nær Trøjborg i Århus.

Salon Klippen
V/ Ann-Kristine
Marstrandsgade 17, 8000 Aarhus
Tlf: 86 12 93 19 - Cvr: 37 41 15 58