Frisør nær Frederiksbjerg i Århus

Salonklippen Århus

Det kan være svært at finde den helt rigtige frisør i nærområdet, hvor der både er kemi og gode priser – hos Salon Klippen får du en ærlig, professionel og billig frisør nær Frederiksbjerg i Århus. Jeg hedder Ann-Kristine og er frisøren bag Salon Klippen. Her værner jeg om mine kunder og gør alt, hvad jeg kan for at give en god oplevelse og et endnu bedre resultat.

Hvad kan du få hos Salon Klippen?

I min salon kan du vælge bredt mellem mange frisørydelser – og jeg laver klipninger i alle længder på både damer, herrer og børn. Skal der i stedet ske noget helt nyt, kan jeg hjælpe dig med en farvning, striber ud i længderne eller måske en permanent. Jeg lytter gerne til dine ønsker og tager en snak med dig, så vi kan finde frem til den bedste løsning for dig, dit hår og din ansigtsform. Det samme gør sig gældende, når jeg farver eller retter bryn og vipper – det skal passe til dig!

Hos mig får du ikke bare en klipning, men også gode råd til at pleje og vedligeholde dit “nye” hår. Så kig forbi Salon Klippen og mød din lokale frisør nær Frederiksbjerg i Århus.

Om mig – frisøren nær Frederiksbjerg i Århus

Det er efterhånden mange år siden, at jeg startede med at arbejde inden for frisørfaget i år 2009 – og siden har jeg gennemført den 4-årige frisøruddannelse og fået mange erfaringer med mig. Jeg udvikler mig stadig som frisør og tager gerne på efteruddannelse for at søge inspiration, så jeg hele tiden kan orientere mig mod nye tendenser og anvende nye klippeteknikker. Når jeg efteruddanner mig og søger inspiration løbende, kommer det både mig og dig til gode – så er vi to til at få den gode idé.

Vil du vide mere om Salon Klippen?

Så kan du komme forbi salonen en dag og se, hvordan jeg arbejder, og få svar på eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Du kan også ringe til mig på + 45 86 12 93 19 for at høre nærmere og bestille tid til en klipning, eller du kan bestille via tidsbestilling her på hjemmesiden. Du finder din lokale frisør nær Frederiksbjerg i Århus på Marstrandsgade 17.

Salon Klippen
V/ Ann-Kristine
Marstrandsgade 17, 8000 Aarhus
Tlf: 86 12 93 19 - Cvr: 37 41 15 58